Kullapåsk

Så var första mässan avslutad. Söndagen var klart den bästa dagen, mycket folk hela dagen. Nyheterna som vi hade med oss var färska kryddor, krämig dressing och ekologiska soppor som är kanon. Kullamust Päron var såklart med och gjorde debut med lyckat resultat. Denna somriga dryck finns än så länge bara på liten flaska (en till!) men kommer snart på stor flaska. Vi hade även färskt kött med oss, färs och bra grillbitar som vi för övrigt provgrillade på lördagskvällen, supergott! I vårt sortiment har vi en lammkrydda som är ljuvlig till grillat lamm. Mamma Lena testade färsen och fick ihop ett smaskigt recept som vi gärna delar med oss av så snart vi kan! Bilderna är lånade av www.kullapask.se.

EXTRA STORT tack till våra föräldrar för all hjälp inför och under mässan!

Glad vår alla läsare, för nu är det verkligen VÅR!

/ AnnaNya disken på plats, tack pappa peter för det!Päron debut!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Det ser lika snyggt och proffsigt ut som vanligt, ni är DUKTIGA!!! Du får bjuda mig på ett glas läskande päronmust i sommar=) Det ser jag fram emot!

Glad påsk, här i Laos firas snart nyår istället!

Många kramar

2009-04-09 @ 05:18:18
URL: http://fromesswithlove.blogg.se/
Postat av: jenny

Hej!!

Glad påsk på er!!! Såg på vallreg att ni anmält Hill till VP i Maglarp. Jag har anmält Zorro också, förstår inte hur det skall gå... men men.... Får ta det som ett träningstillfälle! Vi ses då! Vilken fin uppdukning ni hade av era produkter.Ha det fint!!!

2009-04-11 @ 22:18:25
URL: http://www.vallhundenzorro.blogspot.com.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0