Dax för mässa!Nu till helgen är det dax för årets första mässa! I blå hallen i Höganäs kommer många utställare att samlas.
Vi är på plats med rökta korvar och skinkor, fårskinn, färska och torkade kryddor, Kullamust och lite små delikatesser av blandad karaktär. Kom och hälsa på oss!

/ Anna

Lammrace!

Efter flertalet tjurrusningar genom stallet somnar de gärna på hög. Cirka 50 lamm har vi fått nu i första omgången. Nästa lammning väntas i april.Lite trötta efter allt busande!Bästisar

Att jobba med bordercollies underlättar det dagliga arbetet med fåren mycket. Flytta, samla ihop, dela m.m är numera en baggis! Våra bordecollies är väldigt lojala, glada, pigga och fram för allt så älskar de att jobba. Bättre arbetskamrater kan man inte ha... ♥

Otto & Lad ♥


En slagen hjälte

Igår var Otto & Lad på IK1 tävling i Kristianstad. 87 poäng resulterade i deras första seger! Teamet tackar för alla gratulationer!! Efter en så händelserik dag tyckte Lad att det var väldigt skönt att komma hem och lägga sig i sin korg.
Tävlingarna fortsatte idag, det gick inte lika bra för Otto & Lad men det är bara att komma igen till nästa gång.
Otto var väldigt nöjd med helgen och vill tacka Skånes VK och Sven Håkansson för en bra tävling.


Grattis och lycka till på nästa tävling!
/ AnnaPäron!

Kullamust har släppt en ny smak! Nyheten blev päron med smak av ingefära. Den är super god!
Hittills har denna smak varit limiterad för alla Wayne's caféer men är på väg ut i butikerna. Vi kommer givetvis att ha med oss denna goding på vårens mässor. Nytt för den här gången är att musten är märkt med Svenskt Sigill.
Roligt och såklart gott tycker vi!


Såhär ser de snygga flaskorna ut på Sveriges alla Wayne's caféer. Bild lånad från kullamust.se.
Vill du läsa mer om musten och alla smaker gå in på www.kullamust.se

Lamm, lamm mera lamm

Under de senaste veckorna har lammningen varit i full gång. Snart är det färdiglammat och hittills är vi uppe i 34 lamm (tror jag, dålig koll på antalet). Nedan finns det bild på lilla Gustava som var först ut. Hon är inte så liten längre, snart lika stor som sin mamma. Extra roligt med denna omgång är att många av lammen fått tydliga Suffock drag. Mer lammbilder är på G.

/ AnnaEn fin bagge från tidigare lamming.

Här har vi Gustava med sin mamma!

VÅR!

Äntligen har lite säkra kort som tyder på att det snart är vår poppat upp. Utanför vårt fönster finns det massor med snödroppar och vintergäck, härligt!
RSS 2.0