Snö

Och så kom vintern! Fast den försvann lika fort igen. Ganska skönt, tycker gott att det kan bli vår nu. BC hundarna tyckte dock att det var väldigt kul med snö. Hill hade svårt att slita sig från snön, han åt säkert flera liter snö. Kontoret är i princip klart. Vi har flyttat in nästan alla möbler och nu är det bara lite piffande kvar och lite måleri jobb. Bilder ska tas i helgen så ni får se hur det blev, det känns väldigt bra i alla fall. Ska bli kul att kunna sitta där och jobba. Det blir live blogg från Kulla Lamms office :)

Ha en go fredag så blir det mer blogg till helgen!

/ AnnaAtt försöka plåta energiska bordercollies med mobilkameran är rätt svårt. Hill är inte så förtjust i att sitta still.Avslöjad! Hill ha precis smaskat lite härlig snö. Tydliga spår på nosen! ♥

Snart klart!

Igår hände det mycket på en och samma gång. Otto och Gustav gjorde ett jätte bra ryck och lade färdigt allt golv, plus att de hann måla härligheten också! ( Tack för hjälpen Gustav, mkt bra jobbat! ) Så nu väntar vi på att det ska torka så att vi ska kunna stryka det en gång till. Den lilla byggarbetsplatsen närmast fönstret kommer att försvinna snart. Så kommer även golvet under den att göra. Butiksdelen ska få öppet upp i nock för att få det så ljust och fint som möjligt. Vi tänkte svetsa ett litet räcke och sätta längs kanten, mest så att vi inte rullar ner i butiken med våra fräsiga kontorsstolar. Det kan ju även vi ganska snyggt med ett räcke som man kan hänga vackra fårskinn över.
Nåja, golvet blev grått och ursnyggt, eller hur? :)


Ha en bra dag i snöyran!
/ Anna
Sommarbilder

Det kan vara jätte mysigt med kallt och vinter, just nu singlar snöflingorna ner utanför mitt fönster. Dock finns det inget som slår sommar! Två bilder från vår lilla monter på "Lantliv på farfars tid". Bara 3 månader kvar, sen får man väl ändå kalla det för sommar.Kullamust "En till!" Kommer att finnas i vårt sortiment.


Say Ba!Får är väldigt nyfikna djur. Inte minst den här lilla tackan som var väldigt intresserad av min kamera.
Kontorsbygget är lite stillastående denna vecka, men snart drar golvläggningen igång som blev försenad av en massa möten. Vi har även kommit över lite bra kontorsinredning som ska fixas till innan allt får flytta in.

Hoppas att ni som läser får en bra dag!

Bä! / Anna ♥

Målarmästarna

Så blev det fääärg!
Med ett team som skulle slå Extreme Home Makeover på fingrarna vilken dag som helst blir allt väldigt lätt. Tack Bella och Gustav för en enastående insats med penseln. Nu är taket och gavlarna färdigmålade, det blev ett bländande resultat. Även det stora och vackra fönstret har kommit på plats. Imorgon lägger vi golv och vallar med hundarna,
har vi tur blir det bilder även på detta.


Trevlig lördag kväll!

/ Anna & OttoKulla Lamm by Night!Ny och mycket tjusig belysning har kommit upp hos tackorna i veckan.
Ska bättra mig och ta lite bilder på loftet till helgen, enligt planen ska vi städa och sen måla idag så då blir allt fin fint till helgen. Vi har börjat greja med det roligaste, tycker jag iaf, inredningen! Men det dröjer lite innan vi kan börja piffa in alla roliga möbler och kontorsprylar men det är inte långt bort, tjohoo!

Antar att jag måste jobba vidare nu men bloggsamvetet har lättat lite iaf!

/ Anna

Sunny Sunday

Såhär härligt väder var det i söndags, (vi ligger ju efter med uppdateringarna så det blir vecko resumé).
Otto passade på att jobba lite med hundarna, Hill ska göra VP i mars så han ligger i hårdträning :) Jag var självklart på plats med mobilkameran i högsta hugg och frös om fingrarna. Det ser ju ganska skönt ut men tempen låg på -2 grader och lite blåst på sina ställen, annars var det skönt i solen.

Vårt nya kontor, (butikens plan 2) börjar ta form nu. Antar att en bild hade varit på sin plats men jag kom alrdig så långt. Lovar bilder på loftet snart. Fönster är på plats, taket är klart så nu återstår golv och målning. I veckan som gick fick vi även en trappa på utsidan, mycket tjusig så nu slipper vi hänga på stege och dingla.Lad vallar.Lad sätter in fåren i fållan, vi har även en nyfiken publik i den röda bilen till höger i bild :)

Golvad!

Detta är en bild från när vi höll på att bila upp allt golv i butiken. Tur att Otto är skicklig med spakarna, utan Katten Bob hade det blivit jobbigt. Nu är dock nästan allt golv ute förutom de fina tegelstenarna som måste knackas upp för hand. Nästa steg är att gjuta nytt golv, puh!Otto och Katten Bob!

RSS 2.0