Efterlängtad tillökning

Nu har lille Uhr kommit till oss! Somollis Uhr är Border Collie nummer 3 i vår hundskara och även han ska bli en duktig vallhund. Till skillnad från våra andra BC hundar är Uhr trefärgad och kommer att bli långhårig. En kaxig liten typ som inte är rädd för nåt och busar redan med de stora hundarna Hill och Lad.Fina Somollis Uhr ♥Uhr bekantar sig försiktigt med mamma katt.HEJ!

/ Anna ♥

Betessläpp!

Nu är alla djur ute i sina hagar runt om gården. Allra roligast har lammen som stormtrivs i denna nya miljö. Hundarna Hill och Lad har varit till stor hjälp när det flyttats ut får på alla håll och kanter. Härligt med vår!

Alla ska med!Nyfikna vårfirare!

Tummen upp för STORE OLE

Gammal går som ny! Inget slit och släng, trotjänaren Store Ole trummlar fram som en klocka över den nysådda vallen.Bakom ratten har vi vår entusiastiske chaufför Henrik

Sommarfägring

Som fördrink eller bara som en svalkande sommardrink en varm kväll. Denna kombination är oslagbar. Väldigt enkel med få ingredienser, något att njuta till!

♦  Fyll halva glaset med is
♦  4 cl Bacardi
♦  1/2 flaska "En till! Päron" (kullamust)
♦  Lime eller citronmeliss på toppen

Klart! Lycka till med denna härliga hängmattedrink!


Mat i Kvadrat

Ekologi & passion på Fredriksdal. Lördagen den 9 maj är det dags för vårens andra matmässa i Kulla Lamms kalender. En utställning med närproducerat i centrum. Vi är på plats med goda korvar, kryddor, skinn m.m.

♥  10 mästerkockar från kända restauranger i Skåne
♥  Dukade bord i herrgården inspirerade av säsong
♥  Upptäck den vilda maten i botaniska trädgården

Välkommen till invigningen den 9 maj kl 10-16
Bo Hagström från SVT:s Solens mat inviger
uställningen kl 12 och är dagens ciceron.

P.S Nu kan ni äntligen betala med kort när ni handlar hos oss på mässor!Bild lånad från fredriksdal.se

Kulla Lamm i tidningen

"För paret Ramsay-Andersson är närproducerat lika med bä(st)" löd rubriken på det reportage som Lokaltidningen gjorde hos oss för några veckor sen. Artikeln kunde man läsa i onsdagens nummer av Lokaltidningen i Höganäs. Vill du läsa hela artikeln så klicka HÄR!


Foto: Kim Sandberg (Bild lånad från lokaltidningen.se)

RSS 2.0