Tävling

I helgen var det ju även dags för tävling. IK1 i Ryk utanför Lilla Edet. Strålande sol och massor med hundar. På plats från skåne fanns även Anna och Peter Uhleman men sina hundar. Nya erfarenheter och en hiskligt röd solbränna fick vi med oss hem!TävlingsfårLad hämtar fårenDrivning mot fållanAlla fåren på plats i fållan!Dags att dela den lilla flockenPeter och OdinFull fräs på Odin


Påskledigt

Denna härliga påskhelg fick allt bjuda på lite semester på annan ort. Även Lad kunde behöva lite semster och eftersom att det blivit dags för tävling denna helg packade vi in honom också. Superhärligt väder, mycket god mat och 100% ledig, kan en helg bli bättre? Ledig tid är ju bristvara, i alla fall för flitiga "fåraherdar".Otto i grilltagenSmaskiga lammskivor i härlig marinad. Krämig sås, somrig sallad och ett gott rödvin till detta!Lad semsterfirar med ett benSolen har precis gått ner bakom träden, temp ca 15 grader, VÅR!

/ Anna

Kullapåsk

Så var första mässan avslutad. Söndagen var klart den bästa dagen, mycket folk hela dagen. Nyheterna som vi hade med oss var färska kryddor, krämig dressing och ekologiska soppor som är kanon. Kullamust Päron var såklart med och gjorde debut med lyckat resultat. Denna somriga dryck finns än så länge bara på liten flaska (en till!) men kommer snart på stor flaska. Vi hade även färskt kött med oss, färs och bra grillbitar som vi för övrigt provgrillade på lördagskvällen, supergott! I vårt sortiment har vi en lammkrydda som är ljuvlig till grillat lamm. Mamma Lena testade färsen och fick ihop ett smaskigt recept som vi gärna delar med oss av så snart vi kan! Bilderna är lånade av www.kullapask.se.

EXTRA STORT tack till våra föräldrar för all hjälp inför och under mässan!

Glad vår alla läsare, för nu är det verkligen VÅR!

/ AnnaNya disken på plats, tack pappa peter för det!Päron debut!

RSS 2.0