Lyckliga på landet

Läs Cecilia Francks fina artikel som publicerade i lördagens HD. De fina bilderna är tagna av Barbro Hallin.

Kopiera in länken nedan,

http://hd.se/mer/2011/03/20/lyckliga-pa-landet/På HD.se finns det även fler bilder att titta på!


Våröppning!Nu på lördag den 19:e mars öppnar vi för säsongen igen! Kl 10-16. Därefter öppet som vanligt, lördagar 10-16.
Vi har fyllt på med många vårnyheter både mjuka, hårda och ätbara!

Varmt välkomna!

Anna, Otto & Lena

Mat & Vänner

Läs om oss i nya numret av Mat & Vänner. Efter artikel om oss följer en rad smaskiga lammrecept. Vi kommer att sälja tidningen i butiken. Pris: 59:-


Vår bästa nanny!

Vad skulle vi göra utan vår bästa "lamm-nanny"? Mamma Christina håller stenkoll på alla lammen inne i stallet. Sen i vintras har vi fått ca 120 lamm. Dessutom är hon alla lammens stora favorit! Stort tack för din hjälp!Bäää!

Tillökning i hundflocken

För en tid sen parade vi vår Border Collie Hill med den tjusiga tjejen Sue. Lyckans ostar är vi som fick behålla en av valparna i kullen. En tuff liten kille som heter Dixon. Dixon ska precis som sin pappa Hill så småningom tränas in i vallyrket på gården, jobb för vallhundar finns det gott om!Somollis Dixon 8 veckor gammal, en liten dröm (med vassa huggtänder)...


Vår, lamm & nytt stall!

I vintras började vi bygga nytt fårstall. Nu börjar det ta form och alla får och lamm har flyttat in. Det är skönt att alla får bo under samma tak och det underlättar den dagliga skötseln. Stallet har plats till ca 400 djur och framåt våren kommer vi att bygga en besöksläktare för alla som vill titta på lammen när vi har öppet i butiken. Nu på lördag den 19:e mars öppnar vi butiken igen för sänsongen med samma öppettider som tidigare, Lördagar kl 10-16.

Varmt välkomna!Den härliga vårsolen tittar in!

Ett nyfiket litet lamm! Visst är det fint?

RSS 2.0