Snart klart!

Igår hände det mycket på en och samma gång. Otto och Gustav gjorde ett jätte bra ryck och lade färdigt allt golv, plus att de hann måla härligheten också! ( Tack för hjälpen Gustav, mkt bra jobbat! ) Så nu väntar vi på att det ska torka så att vi ska kunna stryka det en gång till. Den lilla byggarbetsplatsen närmast fönstret kommer att försvinna snart. Så kommer även golvet under den att göra. Butiksdelen ska få öppet upp i nock för att få det så ljust och fint som möjligt. Vi tänkte svetsa ett litet räcke och sätta längs kanten, mest så att vi inte rullar ner i butiken med våra fräsiga kontorsstolar. Det kan ju även vi ganska snyggt med ett räcke som man kan hänga vackra fårskinn över.
Nåja, golvet blev grått och ursnyggt, eller hur? :)


Ha en bra dag i snöyran!
/ Anna




Kommentarer
Postat av: Sannis

Det ser urläckert ut!! Ni är så duktiga. Ser fram emot att få se det hela när jag kommer tillbaks i sommar! Keep up the good work. Många kramar från Laos!

2009-02-16 @ 11:46:39
URL: http://fromesswithlove.blogg.se/
Postat av: lisa

shit vad snyggt! lyllo dig som har en händig pojkvän...! här hemma är det ett projekt så fort något ska skruvas och det slutar alltid med att vi ringer svärfar eller en svåger. kram!

2009-02-16 @ 11:51:17
URL: http://lillymaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0